Alena Cmielová

Beats For Love 2017 nejlepší festival elektronické hudby nepřekazil ani silný liják

14. 07. 2017 17:50:21
Fanoušci taneční hudby, měli na letošním Beats For Love 2017 druhé Vánoce. Čtyři dny měli návštěvníci Dolních Vítkovic v Ostravě možnost otevřít svá srdce a ponořit se do tanečních melodií, podpořenými vizuálními efekty.

Letošní ročník 2017 se opravdu vydařil. Konal se 5.- 8.7. v Dolních Vítkovicích v Ostravě, čtyři dny skvělé hudby a jídla. Letos byla navíc obří Love Stage, která měřila 50x26 metrů, kde vystoupily hvězdy české a zahraniční taneční scény, jako je např. CHase § Status, Fatboy Slim, Wilkinson, Sigala, N.O.H.A

a 400 dalších interpretů s celého světa. Nic ani prudký déšť nepřekazil zábavu, ba naopak věrní fanoušci tancovali a zpívali mezi kapkami deště. Nebyly dlouhé fronty, ani na wc či pivo a stánků bylo všude dostatek . Člověk si mohl dát cokoliv od sladkých dortů Ollies až po klobásu či čínské nudle. Také doprovodných programů bylo dostatek, jako virtuální realita , malování na tělo atd..

Ačkoliv pořadatelé ještě nezveřejnili počet návštěvníků odhaduje se, že to bylo kolem 45 000. Každý den, byly prostory čistě uklizeny a přichystány na příchozí návštěvníky. Celé to bylo perfektně naplánované, ředitel Kamil Rudolf se svým týmem udělal maximum a s podporou města Ostravy udělal Beats For Love 2017 nejlepší multižánrový festival elektronické taneční hudby ve střední Evropě

Trvalo mi několik dnů než jsem vše vstřebala a prohlédla všechny fotografie, které jsem tam nafotila a že jich panečku bylo. Na pár z nich se můžete podívat i vy, snad se budou líbit a přijdete na další ročník, Beats For love 2018 ON THE ROAD.

Autor: Alena Cmielová | karma: 9.40 | přečteno: 346 ×
Poslední články autora