Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaplať pánbůh, že jste v pořádku:-)R^

1 0
možnosti
Foto

tak to mělo být, protože tvoje zadání je těšit fotkama.:-) O této nehodě vím, asistovali jsme u ni...ostatně jako u každé pod drátama. Štěstí asi bylo, že vlek byl prázdný, tak se "jen" rozprskl a nikomu se nic nestalo...a to je zásadní a nejdůležitější...potom se dá škoda vyjádřit jen penězmi.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Jaromíre :) všichni jsme měli ohromné štěstí

0 0
možnosti
Foto

Děkuji vám všem za milá slova podpory:-)

0 0
možnosti

R^ gratuluju k dalším narozeninám... to se nezapomíná...:-)

0 0
možnosti

Na takové zážitky nelze zapomenout. Často jezdím vlaky za svými turistickými aktivitami. Je to už dávno co náš rychlík narazil na konec nákladního vlaku stojícího špatně na výhybce. Prudký náraz byl stejně intenzivní jak zastavení vlaku rychlobrzdou. Všechna zavazadla popadala, spadli i všichni cestující. Byli zranění. Naštěstí žádný mrtvý.

Přibývá pirátů silnic, kteří bezohledně ohrožují nejen život svůj, ale i životy cestujících ve vlaku, tím že na přejezdu vědomě ignorují výstražná signalizační zařízení včetně závor. Je to zločin. Avšak potrestání neadekvátně nízké. Je nutné jim v tom zabránit - doživotním zákazem řízení všech motorových silničních vozidel.

1 0
možnosti
Foto

Františku, přesně jste to vystihl, pirátů přibývá a tresty jsou mírné

0 0
možnosti
Foto

V létě 1991 jsem jela do Železné Rudy večerním vlakem, který vykolejil mezi Zelenou Lhotou a Hojsovou Stráží. Naštěstí se jednalo o motorák, který po několika sekundách (nekonečných!!) zběsilého drncání zůstal opřený o stromy. Vážně zraněn nebyl snad nikdo, pokud vím. Ale nikdy nezapomenu, jak jsem se v tu chvíli cítila. A také jsem tam poznala, co dokáže davová panika.

Je moc dobře, že i Váš zážitek má dobrý konec R^.

0 0
možnosti
Foto

Liběnko, prožila jste si také ošklivou nehodu a já vám moc děkuji, že jste se s tím se mnou podělila .Vím přesně jak vám v té době muselo být. Jsem ráda, že i váš příběh má šťastný konec.

1 0
možnosti

To je hodně nepříjemný zážitek!

Tak ať se z toho brzy dostanete...

1 0
možnosti
Foto

I79v31a59n 56M76a54r69e93k

30. 1. 2017 21:58

Karma, doufám ,že už jste se z toho šokujícího "zážitku" dostala . R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 11,57
  • Průměrná čtenost 1053x
Na mém blogu uvidíte převážně přírodu, zvířata a místa, které jsem navštívila, ale občas zde dám článeček, který bude ze života, jen politiku zde nenajdete tu přenechám s radostí jiným.

Seznam rubrik